Поклањам ти љубав

Поклањам ти љубав

untitled-1РЕЖИЈА – Валентина Павличић

ДРАМАТИЗАЦИЈА – Оливера Стаменковић

СЦЕНОГРАФИЈА И КОСТИМ – Борис Чершков

ИЗБОР И АДАПТАЦИЈА МУЗИКЕ – Марко Николић

ЛИЦА:

ЧАРНА, шумска принцеза -Ана Кораћ

КУЦА, њен пас- Јелена Стојиљковић,Милан Тубић

БАЈКОЛИНА, шумска вила- Валентина Павличић(глас),Јелена Стојиљковић

КВАРИШ-ВИЛА, шумска вила-Валентина Павличић (глас),Јелена Стојиљковић

ДР. СПАЛЕ, доктор вилењак-чаробњак -Марко Марковић

ПРИНЦ  ИГРАЧАКА-Марко Марковиц

ПРИНЦ КОЛАЧА- Марко Марковић

ПРАВИ ГУСАР- Марко Марковић

ПРЕМИЈЕРА – 14.12.2014.год. – Сцена “Чарапа” – Дечији културни центар Београд

Зимска идила у Чаробној шуми. Добра вила Бајколина  поздравља децу и позива их све у Чаробну шуму да у магичном свету бајки прославе долазак Нове године. Посипа шуму чаробним Веселим прахом који доноси срецу и радост свима који га удахну и који поправља све што је покварено или није било добро.

Пас Куца удише Весели прах и у трену га обузима необуздано празнично расположење. Он одушевљено дозива своју господарицу,  шумску принцезу Чарну, каприциозну и веома размажену, уз то још и помало лењу, домаћицу новогодишне забаве, да се радују и играју на снегу и да заједно ките јелку у част гостију који су позвани.

Узнемирена Куцином веселом лармом, долази зла Квариш-вила којој, јединој на свету, Весели прах не прија и сврби је нос од њега. Она је љута што Чарна није и њу позвала на славље.Увредјена Квариш-вила љутито одлучи да ће неизоставно и овога пута, као и много пута пре, уловити згодну прилику да изведе неку пакост којом ће да поквари весеље. У ту сврху се скрива у заседу да сачека прави тренутак.

Она искаче из заседе и поспе принцезу Чарну својом чувеном смрдопрашином од које принцеза почиње незаустављиво да кија, носић јој процури а температура  скочи те запрети отапање снега у Чаробној шуми, а самим тим и потпуна пропаст новогодишњег декора! И не само то! Отапање Северног пола и глобална катастрофа! Доктор Чаробњак преписује чаробни рецепт и на њему магичну реч која може да излечи принцезу. Реч је толико магична да нико не може да је прочита!! Остаје судбинско питање: „Какав то поклон принцези треба? Које су то чаробне речи на рецепту који принцезу лечи?“

Да ли су то колачи које доноси Принц Колача, сладак, румен и дебељушкаст? Да ли је то нова играчка, покушаће да одгонетне син богатог Краља фабрике играчака? А какав ће расплет овој причи донети једна Бела ладја и на њој Гусар?

Шта ће то Гусар да поклони лепој принцези Чарни што је у ствари потребно свој деци света? Открићемо заједно са сјајним глумцима ДЕЧИЈЕГ ПОЗОРИШТА ЧАРАПА, уз много чаробне музике у идиличном, бајковитом амбијенту.

poklanjam-ti-ljubav-7_resize poklanjam-ti-ljubav-2_resize poklanjam-ti-ljubav-4_resize poklanjam-ti-ljubav-6_resize poklanjam-ti-ljubav-3_resize poklanjam-ti-ljubav-8_resize poklanjam-ti-ljubav-5_resize poklanjam-ti-ljubav-1_resize poklanjam-ti-ljubav-11_resize poklanjam-ti-ljubav-10_resize poklanjam-ti-ljubav-9_resize