Палчић

Палчић

untitled-1Ова представа је највише путовала. Одиграна је преко 400 пута. Прави ”бисер” мале театарске форме, кондензоване маште и врхунског аниматорског умећа глумаца. Динамична, поучна и “млада”, због свог уметничког концепта. Створена да дуго, дуго живи.
Режија – Валентина Павличић и Оливера Стаменковић

Сценографија, лутке, маске – Борис Чершков

ИГРАЈУ: Јелена Стојиљковић

Оливера Стаменковић / Марина Јанковић

Представа се изводи и на енглеском језику

 

TOM THUMB

Овај пројекат урађен је уз стручну помоћ професора енглеског језика, школских психолога и педагога који су заједно са нама учествовали у сложеном процесу прилагођавања грађе одређеном узрасту, чиме је процес разумевања и усвајања одређених уметничких и педагошких поука знатно побољшан и унапређен.

Наша идеја била је да деци још више олакшамо процес учења енглеског језика и учинимо га занимљивим. У представи TOM THUMB језик је прилагођен деци са извесним бројем нових речи са којима ће се срести али које смо објаснили покретом или показивањем. Овакав начин учења сматра се јако добрим и пожељним јер деца имају прилике да виде могућности које им језик пружа, да активно учествују показујући оно што знају и науче нешто ново. Сама форма луткарске представе помаже деци да лакше разумеју причу и прихвате јунаке.

Биљана Кривокућа, проф. енглеског језика

Трајање 40 минута

carapa-8-copy-6 palcic-1-veliko palcic-3-veliko palcic-5-veliko palcic-6-veliko